Wit hoog laag bureau met eiken bureaublad
Professional Oaky W2023
Vanaf €1099,00
Wit onderstel, licht eiken bureaublad.
Uitgebreide informatie Het bureaublad wordt eerst geschuurd en daarna geborsteld. Het geborstelde bureaublad geeft een karakteristieke uitstraling aan het hout. U kunt lichtjes een nerf voelen.
Op voorraad
Pijl voor de meest gekozen samenstelling

Duurzaam zit sta bureau met eiken bureaublad

Als directeur of hoger management wil je een bureau dat aansluit bij het interieur,  maar je gezondheid staat uiteraard op nummer 1. Een bureau van ZitStaBureau24.nl combineert het ergonomische aspect met een luxe uiterlijk. 
Zit sta bureau blank eiken en wit onderstel
Wit onderstel hoog laag bureau met eiken bureaublad
Hoog laag bureau in wit uitgevoerd
Eiken bureaublad, wit onderstel en witte kabelgoot

Download accessoirelijst

Op dit moment staan nog niet alle accessoires online, we zijn druk bezig om het assortiment uit te breiden. Heeft u specifieke eisen of wensen dan kunt u deze telefonisch of per mail doorgeven!

Download de lijst met accessoires
Zwarte spiraalsnoer en wit onderstel bureau
Spiraalsnoer

Geen losse kabels

Met een spiraalsnoer van Erperium voorkom je losse kabels onder het bureau. In combinatie met een stekkerdoos kunnen alle stroomkabels eenvoudig onder het bureau gemonteerd worden. Zo heb je geen last van losse kabels en kan je zorgeloos genieten van een rustgevend bureau.
Plantenbak zwart aan zit sta bureau
Plantenbak

Meer groen in huis

Een kantoor wordt krijgt meer kleur door planten. Planten zorgen voor een gezonde lucht en een huiselijke sfeer en gezelligheid. Daarom hebben wij een plantenbak voor aan het bureau. De plantenbak leveren wij met twee losse plantcontainers (binnen pot). 
Wit hoog laag bureau met eiken bureaublad
Professional Oaky W2023
€1099,-