Gratis montage meubelen

In bijna alle gevallen wordt je bureau gratis gemonteerd geleverd, tenzij je specifiek kiest om het bureau ongemonteerd te ontvangen. De keuze ligt bij jou, aangezien we flexibiliteit in de leveringsopties bieden.
Eiken trap meubelen naar boven brengen

Naar boven brengen

Mocht je ervoor kiezen het bureau naar boven te brengen, kan het bureaublad met 12 schroeven worden losgemaakt (dit wordt uitgelegd in de handleiding). Standaard wordt het bureau tot aan de voordeur van het gebouw gebracht. Omdat ongelukken snel kunnen gebeuren, streven wij ernaar eventuele schade aan het gebouw en jouw woning te voorkomen. Daarom leveren we tot aan de voordeur. Een enkele koerier bezorgt het bureau en helpt met tillen tot aan de voordeur. Zorg ervoor dat er altijd iemand aanwezig is om te assisteren bij het tillen van het bureau.
Ontdek onze designs
Meubelen op locatie plaatsen en monteren

Bureau plaatsen

Standaard wordt het bureau tot aan de voordeur van het gebouw gebracht. Omdat ongelukken snel kunnen gebeuren, streven wij ernaar eventuele schade aan het gebouw en jouw woning te voorkomen. Daarom leveren we tot aan de voordeur. Een enkele koerier bezorgt het bureau en helpt met tillen tot aan de voordeur. Zorg ervoor dat er altijd iemand aanwezig is om te assisteren bij het tillen van het bureau.
Bekijk accessoires

Bezorging voorbij de voordeur

Extra bezorger
Mocht het nodig zijn om het bureau naar binnen te tillen, bieden we de optie van een extra bezorger met verzekering. De extra bezorger kan assisteren bij het tillen van het bureau naar bijvoorbeeld een hogere verdieping. Deze service kan worden toegevoegd tijdens het bestelproces en de kosten variëren afhankelijk van de locatie. Als je al precies weet wat je wilt, kun je de bestelling online afronden. Als je liever assistentie hebt bij het bestellen, kunnen we dit telefonisch samen doen. Op die manier kunnen we de gewenste accessoires, leveropties en andere details bespreken.

Duurzaam verpakken en verzenden

Eco-vriendelijk
Bij Zitstabureau24.nl ligt de focus op duurzaamheid, zowel in verpakkingspraktijken als verzending. We gebruiken gerecyclede materialen, zoals karton, en bieden de keuze voor eco-plastic en bioplastic. Onze groene verzendservice omvat deelverzendingen naar dezelfde locatie, met een leveringstermijn van 1 werkdag tot maximaal 2 weken in heel Nederland en België. Gratis verzending, duurzaam rijden in samenwerking met K&S Transport benadrukken onze toewijding aan een verantwoorde en milieuvriendelijke benadering van zowel verpakking als levering.

Duurzaam verpakte meubelen
Schuim op bureaublad voor bescherming
Hergebruikt karton inpakken voet zit sta bureau
Voorbeeld verpakken duurzaam

Duurzaam verpakken en verzenden

Eco-vriendelijk verpakken
Bij Zitstabureau24.nl staat duurzaamheid hoog in het vaandel, en dat geldt ook voor onze verpakkingspraktijken. Wij streven ernaar om eco-vriendelijke verpakkingen te gebruiken die niet alleen de kwaliteit van onze producten behouden, maar ook bijdragen aan een schonere planeet.

Onze inzet voor het milieu blijkt uit het gebruik van gerecyclede verpakkingsmaterialen. Wanneer je een bestelling plaatst bij Zitstabureau24.nl, kun je erop vertrouwen dat jouw producten stevig zijn verpakt in materialen die een tweede leven hebben gekregen. Gerecycled karton vormt een essentieel onderdeel van onze verpakkingsstrategie, waarbij we streven naar minimalisering van de ecologische impact.

Bovendien bieden wij onze klanten de mogelijkheid om te kiezen voor verpakkingen gemaakt van eco-plastic of bioplastic. Deze innovatieve materialen behouden de functionaliteit en stevigheid van traditionele plastics, maar zijn tegelijkertijd vriendelijker voor het milieu. Door te kiezen voor deze opties draag je bij aan de vermindering van de ecologische voetafdruk en het gebruik van niet-hernieuwbare hulpbronnen.

Onze duurzame verpakkingsaanpak is een weerspiegeling van onze toewijding aan een groenere toekomst. Bij Zitstabureau24.nl geloven we dat bedrijven de verantwoordelijkheid hebben om milieubewuste keuzes te maken, en daarom streven we ernaar om onze impact op de planeet te minimaliseren.

Kies voor Zitstabureau24.nl en geniet niet alleen van hoogwaardige producten, maar ook van de wetenschap dat jouw aankoop wordt geleverd met zorg voor het milieu. Samen werken we aan een duurzamere wereld, één verpakking per keer.


Groen en energiezuinig verzenden
Bij onze toewijding aan duurzaamheid horen niet alleen milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen, maar ook een groene benadering van verzending. Wij streven ernaar om groen te verzenden, met oog voor efficiëntie en minimale impact op het milieu.

Een van de manieren waarop we duurzaamheid integreren, is door deelverzending mogelijk te maken. Dit betekent dat meerdere producten die naar dezelfde locatie moeten worden verzonden, in één zending worden gebundeld.

Onze leveringsservice dekt heel Nederland en België, waarbij we streven naar een leveringstermijn van 1 werkdag tot maximaal 2 weken, afhankelijk van de locatie en het product. Hierbij bieden we gratis verzending aan, zodat duurzaamheid toegankelijk is voor iedereen.

Een belangrijk onderdeel van onze groene verzendpraktijken is onze samenwerking met K&S Transport. Samen streven we naar innovatieve oplossingen die niet alleen zorgen voor een snelle en efficiënte levering, maar ook de duurzaamheid van het transport bevorderen. Door deze samenwerking kunnen we een service bieden die niet alleen klantvriendelijk is, maar ook het milieu respecteert.
Op zoek naar een bureau?