Achtergrond afbeelding zitstabureau24.nl

Bedrijfsinformatie

Bestellen

Vragen & antwoorden

Privacy statement

Terug naar home » Informatie » Faq

Veel gestelde vragen

Ieder bureau wordt geheel op maat geleverd en naar jouw wensen aangepast. Omdat het gaat om maatwerk bureaus kunnen wij helaas geen bureaus retour nemen. Wel kunnen wij een staaltje sturen van het bureaublad zodat je het materiaal kan voelen en beleven.
Het bureau wordt geleverd in drie pakketten. Het onderstel, het bureaublad en de digitale geheugenmodule. Alle andere accessoires zoals bijvoorbeeld de spiraalkabel, computerhouder en kabelmangementacessoires zijn dus niet inbegrepen.
Kleine accessoires wordt voor 16.00h besteld dezelfde dag verzonden, bureaus worden alleen verzonden op afspraak, wij zullen binnen 7 werkdagen contact met jouw opnemen om het bureau op een passend tijdstip te bezorgen..
Doordat wij zeker zijn over de kwaliteit die wij leveren bieden wij 5 jaar garantie op het bureaublad bij normaal gebruik. Dit houdt in dat er niet op het bureaublad wordt gezeten of op wordt gestaan. Wij adviseren ook om het bureaublad te behandelen zodat deze in de originele staat blijft. Verkleuring van het bureaublad, krassen door gebruik, vetvlekken en vlekken door vloeistof zitten dan ook niet niet in de garantie.
In de meeste gevallen werken wij samen met K&S transport, K&S transport neemt persoonlijk contact op om een datum en tijdvak in te plannen. Het kan voorkomen dat het bureau klaar staat om opgehaald te worden, maar dat er nog geen opleverdatum is besproken. Geen zorgen.

Om zo groen mogelijk te rijden laten we ritten combineren. Dit zorgt voor een logistieke puzzel die soms op het laatste moment compleet wordt gemaakt. Hierdoor bestaat de kans dat K&S transport op het laatste moment contact opneemt. Dit bespaart kosten waardoor wij het bureau scherp kunnen aanbieden en op deze manier dragen we ook ons steentje bij aan een beter milieu.
Het bureau wordt tot aan de voordeur van het gebouw gebracht. Een ongelukje is snel gemaakt, wij willen daarom eventuele schade aan het gebouw en uw woning voorkomen en leveren daarom tot aan de voordeur.

Het bureau wordt door één koerier bezorgd hij/ of zij helpt het bureau te tillen tot de voordeur. Zorg er daarom altijd voor dat er iemand aanwezig is die het bureau kan helpen tillen. Mocht het toch nodig zijn om het bureau naar binnen te tillen kunt u kiezen voor een extra bezorger met verzekering.

De extra bezorger kan helpen met bijvoorbeeld naar boven tillen van het bureau. Deze service kan besteld worden bij uw product en is variabel afhankelijk van de locatie.

Contact

Voor meer informatie of vragen neem dan direct contact op met één van onze medewerkers, wij helpen u graag!
Klantenservice