Nederlandse productie (in Goirle)

Onze meubelen worden in Tilburg (Goirle) vervaardigd. Daarnaast kiezen we samenwerkingen met zo veel mogelijk lokale partijen.
Zwart behandeld design zit-sta bureau

Nederlandse kwaliteit

Zet een statement neer met de Nederlandse collectie van ZitStaBureau24.nl, vervaardigd met trots in Goirle. Onze meubelen zijn van Nederlandse kwaliteit en Dutch design, waar vakmanschap en innovatie hand in hand gaan.
Ontdek onze designs
RAW Interiors - zwart behandeld eiken zit-sta bureau

Lokale samenwerking

Wat onze collectie uniek maakt, is niet alleen de hoogwaardige afwerking en duurzaamheid, maar ook de lokale samenwerkingen die de kern vormen van ons productieproces. Door nauw samen te werken met lokale ambachtslieden en leveranciers versterken we niet alleen de economie van Nederland, maar dragen we ook bij aan de bloei van de Nederlandse ambachtstraditie.
Bekijk accessoires

Van kleine schuur tot 200m² Atelier

Van Noord-Holland naar Goirle
Onze reis begon in Noord-Holland, waar we onze eerste stappen zetten in een kleine, authentieke werkplaats. Door onze groeiende passie voor ergonomisch design en vakmanschap, verhuisden we naar Valkenswaard, waar we een bescheiden werkplaats betrokken. Echter, de toenemende vraag naar onze ergonomische designmeubelen overtrof al snel de beschikbare ruimte.

Met de ambitie om onze klanten een uitgebreider overzicht te bieden van de meubelen die we vervaardigen, hebben we onze thuisbasis verplaatst naar Goirle. Hier hebben we nu de luxe van een ruim atelier van 200m2 en een showroom van 50m2. Deze nieuwe locatie stelt ons in staat om een breed scala aan hoogwaardige meubelstukken te presenteren en geeft onze klanten de mogelijkheid om de kwaliteit en het comfort van onze producten zelf te ervaren. Welkom in ons vernieuwde thuis, waar vakmanschap, ergonomie en design samenkomen in een ruimte die de essentie van onze meubelcollectie weerspiegelt.

Interieur advies

Persoonlijk advies in heel Nederland
interieuradvies is niet alleen een dienst, maar een persoonlijke reis naar het ruimtelijke evenwicht. Onze toewijding aan klanttevredenheid begint met persoonlijk advies dat op verschillende manieren toegankelijk is.

Of je nu de voorkeur geeft aan een verhelderend gesprek via telefoon of de voorkeur geeft aan geschreven woorden in een e-mail, ons deskundige team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en advies op maat te bieden. Voor een nog diepere duik in jouw persoonlijke stijl en behoeften, bieden we ook advies persoonlijk op locatie, met een speciale focus op advies op locatie in Goirle.

In ons atelier met showroom combineren we ergonomie, design en hoogwaardige kwaliteit tot een geheel. Hier ben je welkom voor een bezoek op afspraak, waarbij we de tijd nemen om je te begeleiden door ons assortiment van zit-sta bureaus en andere meubelstukken. De koffie staat altijd klaar, want we geloven in het creëren van een warme  omgeving waarin jouw wensen centraal staan.

Maatwerk meubelen

Maatwerk Design Meubelen en Ergonomie
Bij ZitStaBureau24.nl gaan we verder dan alleen functionele meubelen; we bieden een authentieke uitstraling die de essentie van Nederlandse esthetiek vastlegt. Elk stuk vertelt een verhaal van passie en toewijding, doordrenkt met de rijke geschiedenis van ons vakmanschap. We gaan dan ook graag verder dan standaardoplossingen. We begrijpen dat elk individu, elke ruimte uniek is. 

Daarom bieden we maatwerkoplossingen die voldoen aan jouw specifieke eisen en passen bij de esthetiek van jouw interieur. Ontdek het ultieme comfort, de tijdloze elegantie en de functionaliteit die samenkomen in onze meubelstukken, en laat ons je begeleiden op de reis naar een beter, stijlvoller interieur.
Bekijk het atelier
Boor maat 14 voor monteren rampamoeren van onderstel
Donker eiken bureau met zwart leren bureaulegger
EIken zit sta bureau zwarte kabeldoorvoeren en bureaulegger
Werkplaats Noord-Holland heftruck design meubelen

Kwaliteit

Duurzame zit sta bureaus
Bij ZitStaBureau24.nl streven we naar duurzaamheid en kwaliteit in elk aspect van onze producten. Wij geloven dat duurzame keuzes bijdragen aan een betere toekomst, en daarom hebben wij ons toegewijd aan het vervaardigen van kwalitatieve producten die niet alleen langer meegaan, maar ook een duurzamer gebruik mogelijk maken.

In ons streven naar duurzaamheid hebben we bewust gekozen voor hoogwaardige materialen zoals eiken en notenhout. Deze houtsoorten worden met zorg geselecteerd en dragen bij aan de Europese kwaliteit die wij nastreven. Bovendien maken we gebruik van gecertificeerd hout, wat betekent dat ons productieproces voldoet aan strikte normen voor duurzaam bosbeheer.


Op zoek naar een bureau?