Zit sta bureau zwart extra stil met geheugen module
Onderstel zit sta bureau silence Zwart
599,00
Zwart onderstel, 3-traps, extra stil
Op voorraad
Pijl voor de meest gekozen samenstelling

Zit sta bureau silence - zwart

Ontdek het zwarte zit sta bureau - een perfecte keuze voor jouw kantoorruimte. Dit bureau combineert functionaliteit, stijl en gebruiksgemak op een unieke manier. Met een indrukwekkende geluidsarme werking van minder dan 45 decibel, kun je genieten van een rustige en productieve werkomgeving. Bovendien heeft dit bureau een zeer laag stroomverbruik, waardoor je energie bespaart zonder concessies te doen aan prestaties.

Product eigenschappen

Bureaus van ZitStaBureau24.nl zijn oersterke bureaus welke voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Wij zorgen er dan ook voor dat alle bureaus worden getest en dat alle materialen die gebruikt worden van hoge kwaliteit zijn. Is dit niet het geval dan zullen wij het ook niet verkopen, zo simpel is dat.
Materiaal onderstel
Metaal
Kleur onderstel
Zwart
Model onderstel
T-poot
Opbouw poot
Bovenkant poot dun (7cm), onderkant poot dik (8cm)
Aantal kolommen van poot
3-traps uitvoering
Soort display
Display met 4 geheugenfuncties, setupfunctie en omhoog/ omlaag-functie
Positie display
Links, midden of rechts naar keuze
Verlichting display
Blauw
Aantal geheugen opties
4
Aantal motoren
2
Snelheid
Van 60cm tot 120cm in 20 seconden
Maximale draaggewicht
125KG
Geluidsproductie
< 45 dB
Stroomverbruik in stand-by
1,3 Watt
Maximale stroomverbruik
130 watt
Montage
Zelf monteren
Beveiliging
Stabilisatiebeveiliging, overbelastbeveiliging, thermische beveiliging
Stabiliteitsvoetjes
Ja, 4 stuks meegeleverd
Garantie onderstel
5 jaar**
* Gemonteerd leveren én gedemonteerd leveren zit in de prijs inbegrepen. Kies je voor een monteur aan huis dan dan zullen wij aan de hand van het bezorgadres een kostprijs calculeren. 

** Doordat wij zeker zijn over de kwaliteit die wij leveren, bieden wij bij normaal gebruik 5 jaar garantie op het onderstel en 5 jaar garantie op het bureaublad. Dit houdt in dat er niet op het bureaublad wordt gezeten of op wordt gestaan. Wij adviseren ook om het bureaublad te behandelen zodat deze in de originele staat blijft. Verkleuring van het bureaublad, krassen door gebruik, vetvlekken en vlekken door vloeistof zitten dan ook niet niet in de garantie. 

Download accessoirelijst

Op dit moment staan nog niet alle accessoires online, we zijn druk bezig om het assortiment uit te breiden. Heeft u specifieke eisen of wensen dan kunt u deze telefonisch of per mail doorgeven!

Download de lijst met accessoires

Functionaliteiten

...
Montage onderstel
Eenvoudige

Montage

De eenvoudige montage van dit bureau wordt ondersteund door een gedetailleerde handleiding in zowel het Nederlands als het Engels. Mocht je tijdens de montage vragen hebben, dan bieden wij altijd direct telefonisch hulp om je te begeleiden. Met een stabiele constructie en een mooie afwerking is dit bureau niet alleen functioneel, maar ook een aanwinst voor elke werkruimte.
Verlengd onderstel zwart
Tot in de details...

Geschikt voor brede bureaubladen

Het zwarte onderstel is geschikt voor bureaubladen met een breedte variërend van 101 cm tot 200 cm. Als je extra ruimte nodig hebt, is het zelfs mogelijk om het zit sta bureau te bestellen in combinatie met een verlengd onderstel. Zo kun je jouw werkplek naar wens aanpassen en benutten.
bekijk het verlengde onderstel
Hoge kwaliteit, stevig model
Kies

Kwaliteit

Kies voor het zwarte onderstel: silence en geniet van de vele voordelen die het te bieden heeft. Werk comfortabel, efficiënt en met stijl, terwijl je de mogelijkheid hebt om tussen zitten en staan af te wisselen. Bestel vandaag nog jouw eigen exemplaar en transformeer jouw kantoorruimte naar een inspirerende omgeving.
Zit sta bureau zwart extra stil met geheugen module
Onderstel zit sta bureau silence Zwart
€599,-