Luxe zit-sta bureau met blank eiken bureaublad en zwart onderstel
Elite Oaky 22
2949,00
Zwart onderstel, licht eiken bureaublad met vier motoren.
Uitgebreide informatie Het bureaublad wordt eerst geschuurd en daarna geborsteld. Het geborstelde bureaublad geeft een karakteristieke uitstraling aan het hout. U kunt lichtjes een nerf voelen.
Op voorraad
Pijl voor de meest gekozen samenstelling

Blank eiken zit-sta bureau 4 poten

Bureaus van ZitStaBureau24.nl zijn oersterke bureaus welke voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Wij zorgen er dan ook voor dat alle bureaus worden getest en dat alle materialen die gebruikt worden van hoge kwaliteit zijn. Is dit niet het geval dan zullen wij het ook niet verkopen, zo simpel is dat. 
Licht eiken elektrisch bureau zitten en staan
Blank eiken zit-sta tafel
Blank eiken, licht eiken, hoogte verstelbaar tafel
Controller Elite zit sta bureau

Product eigenschappen

Alle zit-sta bureaus van ZitStaBureau24.nl worden vakkundig geassembleerd. Hierdoor weten wij alles van dit bureau en kunnen wij jou goed helpen bij eventuele vragen. In onderstaande tabel vind je alle specificaties van dit bureau en mocht je toch nog vragen hebben over een product, neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 
Houtsoort
Eikenhout
Houtkleur
Blank eiken
Houtsoort
Europees eikenhout van A kwaliteit
Keurmerk hout
Ja
Dikte van bureaublad
Verdikt aan randen 7,5cm
Dikte van hout
2cm
Afwerking hout
Geschuurd
Soort lijm
Frencken D2 houtlijm, Frencken constructielijm D4, Frencken HV45
Materiaal onderstel
Metaal
Kleur onderstel
Zwart
Model onderstel
4 rechte poten
Opbouw poot
Bovenkant poot dun (7cm), onderkant poot dik (8cm)
Aantal kolommen van poot
3-traps uitvoering
Soort display
Display met 4 geheugenfuncties, setupfunctie en omhoog/ omlaag-functie
Positie display
Links, midden of rechts naar keuze
Verlichting display
Blauw
Aantal geheugen opties
4
Aantal motoren
4
Snelheid
Van 60cm tot 120cm in 20 seconden
Maximale draaggewicht
200KG
Geluidsproductie
< 45 dB
Stroomverbruik in stand-by
1,3 Watt
Maximale stroomverbruik
130 watt
Montage
Gemonteerd geleverd, zelf monteren of monteur aan huis*
Beveiliging
Stabilisatiebeveiliging, overbelastbeveiliging, thermische beveiliging
Stabiliteitsvoetjes
Ja, 4 stuks meegeleverd
Anti-krasvilt
Ja
Garantie onderstel
2 jaar**
Garantie bureaublad
5 jaar**
* Gemonteerd leveren én gedemonteerd leveren zit in de prijs inbegrepen. Kies je voor een monteur aan huis dan dan zullen wij aan de hand van het bezorgadres een kostprijs calculeren.

** Doordat wij zeker zijn over de kwaliteit die wij leveren, bieden wij bij normaal gebruik 2 jaar garantie op het onderstel en 5 jaar garantie op het bureaublad. Dit houdt in dat er niet op het bureaublad wordt gezeten of op wordt gestaan. Wij adviseren ook om het bureaublad te behandelen zodat deze in de originele staat blijft. Verkleuring van het bureaublad, krassen door gebruik, vetvlekken en vlekken door vloeistof zitten dan ook niet niet in de garantie. 
 

Download accessoirelijst

Op dit moment staan nog niet alle accessoires online, we zijn druk bezig om het assortiment uit te breiden. Heeft u specifieke eisen of wensen dan kunt u deze telefonisch of per mail doorgeven!

Download de lijst met accessoires
Kantoor bureau
Eikenhouten tafels

Zit-sta bureau's

Tafels en bureaus van zitstabureau24.nl zijn gemaakt van ecologische materialen. Het gebruik van materialen zoals eikenhout en notenhout zorgt voor een zeer luxe uitstraling van uw werkplek. De werkplekken zijn tot in de puntjes uitgewerkt en handgemaakt zodat u altijd over de hoogste kwaliteit bureau beschikt.
ontdek alle bureau's

Veel gestelde vragen

Een bureau van ZitStaBureau24.nl wordt standaard geleverd met de geheugen module, het onderstel en het bureaublad. Overige zaken zoals een stekkerblok, spiraalkabel of een desktopmount kunnen los bijbesteld worden. ZitStaBureau24.nl zal (indien mogelijk) alle optionele accessoires vastmaken op de juiste locatie. 

Let op: het bureau wordt geleverd met twee controllers welke beide een voeding hebben (230V). Hierdoor adviseren wij om een stekkerblok te laten monteren zodat er maar één kabel van het stopcontact naar het bureau hoeft te lopen.
#Accessoires#Stekkerblok#Advies
Ja, het bureau is in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. De schroeven worden gemonteerd in de vooraf bepaalde rampamoer locaties.

Door het hoge gewicht en de uitgebreide handleiding adviseren wij dit bureau met een extra bezorger te bestellen. De extra bezorger zal op locatie het bureau direct op de juiste locatie monteren.

#Montage#Advies#Bezorger
Afhankelijk van je eisen en wensen zal de levertijd van dit bureau tussen de 4 en 8 weken worden verzonden. 
#Levertijd#Bezorging#Voorraad
Kantoor bureau
Stoer, sterk en mooi

Bureau accessoires

Elk bureau verdient een mooie afwerking. Deze afwerkingen hebben niet alleen betrekking tot het bureau, maar ook tot de bruikbaarheid en de eenvoud van je werkplek. 
ontdek alle accessoires
Luxe zit-sta bureau met blank eiken bureaublad en zwart onderstel
Elite Oaky 22
€2949,-
24-01-2023
Heel veel service en prachtig solide product.
Steeds op de hoogte gehouden van status van bestelling, de fase van bouw van het bureau met veel foto’s. Goede info over de mogelijkheden. Oplossingsgerichte benadering. Toegankelijk wb contact telefonisch of per mail.
★★★★★ 5 / 5
19-10-2021
Eettafel eiken
Mooie eettafel mat zwart met 3-pin poten besteld, geborsteld en noesten gevuld. Mooie afwerking en snel geleverd. Super!
★★★★★ 5 / 5