Donker eiken zit sta bureau model 2022
Zit-sta bureau CEO Dark 2022
Vanaf €1549,00
Zit-Sta Bureau, donker eiken, Industrieel
Uitgebreide informatie Het bureaublad wordt eerst geschuurd en daarna geborsteld. Het geborstelde bureaublad geeft een karakteristieke uitstraling aan het hout. U kunt lichtjes een nerf voelen.
Op voorraad
Pijl voor de meest gekozen samenstelling

Directie zit-sta bureau

Directie bureaus van ZitStaBureau24.nl zijn exclusieve bureaus die gemaakt zijn met luxe materialen en welke voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Bureaus voor de directie worden door middel van uitgebreide tests gecontroleerd op degelijkheid en kwaliteit. Door deze kwaliteitstesten kunnen wij met zekerheid stellen dat de bureaus van zitstabureau24.nl niet alleen mooi zijn, maar ook voldoen aan alle eisen. 
Kantoor bureau
4cm donker eiken zit sta bureau
Onderkant van zit-sta bureau
Zit-sta bureau donker eiken

Download accessoirelijst

Op dit moment staan nog niet alle accessoires online, we zijn druk bezig om het assortiment uit te breiden. Heeft u specifieke eisen of wensen dan kunt u deze telefonisch of per mail doorgeven!

Download de lijst met accessoires
Design hoogte verstelbaar bureau
Eikenhouten tafels

Zit-sta bureau's

Tafels en bureaus van zitstabureau24.nl zijn gemaakt van ecologische materialen. Het gebruik van materialen zoals eikenhout en notenhout zorgt voor een zeer luxe uitstraling van uw werkplek. De werkplekken zijn tot in de puntjes uitgewerkt en handgemaakt zodat u altijd over de hoogste kwaliteit bureau beschikt. 
ontdek alle bureau's
Kantoor bureau
Exclusief, donker eiken, directie

Bureau accessoires

Elk bureau verdient een mooie afwerking. Deze afwerkingen hebben niet alleen betrekking tot het bureau, maar ook tot de bruikbaarheid en de eenvoud van je werkplek. 
ontdek alle accessoires
Donker eiken zit sta bureau model 2022
Zit-sta bureau CEO Dark 2022
€1549,-