Donker eiken zit sta bureau model 2022
Zit-sta bureau CEO Dark 22
1549,00
Zit-Sta Bureau, donker eiken, Industrieel
Uitgebreide informatie Het bureaublad wordt eerst geschuurd en daarna geborsteld. Het geborstelde bureaublad geeft een karakteristieke uitstraling aan het hout. U kunt lichtjes een nerf voelen.
Op voorraad
Pijl voor de meest gekozen samenstelling

Directie zit-sta bureau

Directie bureaus van ZitStaBureau24.nl zijn exclusieve bureaus die gemaakt zijn met luxe materialen en welke voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Bureaus voor de directie worden door middel van uitgebreide tests gecontroleerd op degelijkheid en kwaliteit. Door deze kwaliteitstesten kunnen wij met zekerheid stellen dat de bureaus van zitstabureau24.nl niet alleen mooi zijn, maar ook voldoen aan alle eisen. 
Kantoor bureau
4cm donker eiken zit sta bureau
Onderkant van zit-sta bureau
Zit-sta bureau donker eiken

Product eigenschappen

De productie van directiebureaus vindt plaats in de werkplaats van zitstabureau24.nl. Doordat wij het productieproces volledig in eigen beheer hebben kunnen wij vakkundig uw bureaublad op maat maken en uw bureau volledig op maat assembleren. Hierdoor weten wij alles van dit bureau en kunnen wij jouw goed helpen bij eventuele vragen. In onderstaande tabel vind je alle specificaties van dit directiebureau en mocht je toch nog vragen hebben over een product, neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 
Houtsoort
Eikenhout
Houtkleur
Donker eiken
Houtsoort
Europees eikenhout van A kwaliteit
Keurmerk hout
Ja
Dikte van bureaublad
Verdikt aan randen 4 - 6cm
Dikte van hout
2cm
Afwerking hout
Geschuurd
Soort lijm
Frencken constructielijm D4, Frencken HV45
Materiaal onderstel
Metaal
Kleur onderstel
Zwart
Model onderstel
T-poot
Opbouw poot
Bovenkant poot dun (7cm), onderkant poot dik (8cm)
Aantal kolommen van poot
3-traps uitvoering
Soort display
Display met 4 geheugenfuncties, setupfunctie en omhoog/ omlaag-functie
Positie display
Links, midden of rechts naar keuze
Verlichting display
Blauw
Aantal geheugen opties
4
Aantal motoren
2
Snelheid
Van 60cm tot 120cm in 20 seconden
Maximale draaggewicht
125KG
Geluidsproductie
< 45 dB
Stroomverbruik in stand-by
1,3 Watt
Maximale stroomverbruik
130 watt
Montage
Gemonteerd geleverd, zelf monteren of monteur aan huis*
Beveiliging
Stabilisatiebeveiliging, overbelastbeveiliging, thermische beveiliging
Stabiliteitsvoetjes
Ja, 4 stuks meegeleverd
Anti-krasvilt
Ja
Garantie onderstel
5 jaar**
Garantie bureaublad
5 jaar**
* Gemonteerd leveren én gedemonteerd leveren zit in de prijs inbegrepen. Kies je voor een monteur aan huis dan dan zullen wij aan de hand van het bezorgadres een kostprijs calculeren.

** Doordat wij zeker zijn over de kwaliteit die wij leveren, bieden wij bij normaal gebruik 5 jaar garantie op het onderstel en 5 jaar garantie op het bureaublad. Dit houdt in dat er niet op het bureaublad wordt gezeten of op wordt gestaan. Wij adviseren ook om het bureaublad te behandelen zodat deze in de originele staat blijft. Verkleuring van het bureaublad, krassen door gebruik, vetvlekken en vlekken door vloeistof zitten dan ook niet niet in de garantie.

Download accessoirelijst

Op dit moment staan nog niet alle accessoires online, we zijn druk bezig om het assortiment uit te breiden. Heeft u specifieke eisen of wensen dan kunt u deze telefonisch of per mail doorgeven!

Download de lijst met accessoires
Design hoogte verstelbaar bureau
Eikenhouten tafels

Zit-sta bureau's

Tafels en bureaus van zitstabureau24.nl zijn gemaakt van ecologische materialen. Het gebruik van materialen zoals eikenhout en notenhout zorgt voor een zeer luxe uitstraling van uw werkplek. De werkplekken zijn tot in de puntjes uitgewerkt en handgemaakt zodat u altijd over de hoogste kwaliteit bureau beschikt. 
ontdek alle bureau's

Veel gestelde vragen

Een bureau van ZitStaBureau24.nl wordt standaard geleverd met de geheugen module, het onderstel en het bureaublad. Overige zaken zoals een stekkerblok, spiraalkabel of een desktopmount kunnen los bijbesteld worden. ZitStaBureau24.nl zal (indien mogelijk) alle optionele accessoires vastmaken op de juiste locatie. 
#Accessoires#CEO
Ja, het bureau is eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. De schroeven worden gemonteerd in de vooraf bepaalde rampamoer locaties. 
#Demonteren#Schroeven
Afhankelijk van je eisen en wensen zal de levertijd van dit bureau tussen de 4 en 8 weken worden verzonden. 
#Levertijd
Kantoor bureau
Exclusief, donker eiken, directie

Bureau accessoires

Elk bureau verdient een mooie afwerking. Deze afwerkingen hebben niet alleen betrekking tot het bureau, maar ook tot de bruikbaarheid en de eenvoud van je werkplek. 
ontdek alle accessoires
Donker eiken zit sta bureau model 2022
Zit-sta bureau CEO Dark 22
€1549,-
21-11-2021
Hartelijk dank voor het prachtige bureau.
Echt een eye-catcher is het geworden. Ook de service die jullie bieden is erg fijn. Snel contact en erg duidelijke informatie. Ik kan jullie aan iedereen aanbevelen.
★★★★★ 5 / 5
27-07-2021
Een zeer degelijk en goed werkend meubel, voor een eerlijke prijs.
Een zeer degelijk en goed werkend meubel, voor een eerlijke prijs. Uitstekende service, volledig naar mijn wensen, op maat en met zorg gemaakt. Het maatwerk heeft niet lang op zich laten wachten: binnen de maand besteld en geleverd. Spontaan werd ik tussendoor op de hoogte gehouden met foto's. Het CEO zit/ sta-bureau van 180 cm is groot genoeg om er met meerdere personen aan te werken, de minimale instelbare hoogte is 60 om, de hoogste 120 cm. Bij de hoogste stand waggelt het blad een beetje. Op de hoogtes die ik nodig heb om te zitten en te staan aan het bureau is het meubel mooi stabiel. De stekkerdoos onder het tafelblad en kabeldoorvoeren zijn ontzettend handig: het houdt het bureau en de grond errond netjes. De gebruikte materialen zijn van goede kwaliteit. Ik ben heel tevreden.
★★★★★ 5 / 5
07-06-2021
Aantrekkelijke ZitSta bureau
Lange tijd gezocht naar een ZitSta bureau wat er aantrekkelijk uit ziet (en die zijn er weinig te vinden). Dit bedrijf heeft alle verwachtingen overtroffen. Het resultaat is werkelijk prachtig! Het is boven verwachting mooi, robuust en straalt echte kwaliteit uit. De eigenaar laat duidelijk zijn passie zien en wil graag meedenken (ik had redelijk wat aanpassingen nodig om het passend te krijgen op mijn werkplek). Een echte aanrader!
★★★★★ 5 / 5