4cm verdikt zwart bureaublad met zwart onderstel
Zit-sta bureau CEO black edition 2022
Vanaf €1899,00
Zit-sta bureau
Uitgebreide informatie Het bureaublad wordt eerst geschuurd en daarna geborsteld. Het geborstelde bureaublad geeft een karakteristieke uitstraling aan het hout. U kunt lichtjes een nerf voelen.
Op voorraad
Pijl voor de meest gekozen samenstelling

Zwart management Zit-sta bureau

Het stijlvolle zwarte bureau van ZitStaBureau24.nl is een luxe bureau welke voldoet aan hoge kwaliteitseisen. De strakke zwarte uitstraling zorgt voor een unieke verfijnde uitstraling. De luxe houtsoorten die wij gebruiken sluiten naadloos aan op een luxe interieur. 
Zwart zit-sta bureau eiken stevig hoge kwaliteit
Display zwart en bureaublad zwart eiken zit-sta bureau
Zwart bureau zit-sta bureau eiken directie en managers
Hoge kwaliteit zwart bureau directie

Download accessoirelijst

Op dit moment staan nog niet alle accessoires online, we zijn druk bezig om het assortiment uit te breiden. Heeft u specifieke eisen of wensen dan kunt u deze telefonisch of per mail doorgeven!

Download de lijst met accessoires

Functionaliteiten

...
Ontwerp tekening zit-sta bureau
Dual motor

Twee elektromotoren

Een dubbele motor zorgt voor een lagere geluidsproductie, sneller verhogen en verlagen van het bureau en is een duurzame oplossing die langer mee gaat.
Ontwerpen motor en zit-sta bureau
Duurzaamheid

Ecologisch ontwerpen

Wij begrijpen hoe belangrijk een duurzaam ontwerp voor je is. Een duurzaam ontwerp is namelijk niet alleen goed voor de planeet, maar ook de portemonnee profiteert ervan. Onze designers halen nieuwe inspiratie uit mooie en eerlijke materialen die lang meegaan.
Schets van ontwerp tandwielen
Kwaliteit

Handgemaakt in Nederland

Alle designs ontwerpen en assembleren wij in Nederland. Deze bureaus en tafels worden met veel passie gemaakt en zijn bijzonder. Er zit veel werk in de producten en onze makers besteden er veel tijd en aandacht aan.
Inrichting bureau zit-sta bureau eiken zwart
Eiken houten tafels

Zit-Sta bureaus

Tafels en bureaus van zitstabureau24.nl zijn gemaakt van ecologische materialen. Het gebruik van materialen zoals eikenhout en notenhout zorgt voor een zeer luxe uitstraling van uw werkplek. De werkplekken zijn tot in de puntjes uitgewerkt en handgemaakt zodat u altijd over de hoogste kwaliteit bureau beschikt.
Ontdek alle bureaus
Afwerking zit-sta bureau accessoires spiraalsnoer
Stoer, sterk en mooi

Bureau accessoires

Elk bureau verdient een mooie afwerking. Deze afwerkingen hebben niet alleen betrekking tot het bureau, maar ook tot de bruikbaarheid en de eenvoud van je werkplek.
Ontdek alle accessoires
4cm verdikt zwart bureaublad met zwart onderstel
Zit-sta bureau CEO black edition 2022
€1899,-