Verborgen display

Vanaf €49,95
Het verborgen display wordt gemonteerd onder het bureau aan de linker- of rechterzijde. Door het display verborgen te monteren blijft het exclusieve design zichtbaar. Met een magneet wordt het display onder aan het bureau gemonteerd, hierdoor kan je eenvoudig het display tevoorschijn halen en verbergen.
Op voorraad

Verborgen display voor een exclusief interieur

Een directiebureau straalt exclusiviteit uit en deze uitstraling mag natuurlijk niet onderbroken worden door een display voor het zit-sta bureau. Daarom hebben we een nieuw uniek idee uitgewerkt tot dé perfecte oplossing. Dit display beschikt namelijk over een magneet waardoor deze onzichtbaar onder het bureau kan worden geplaatst.
Verborgen display
Verborgen display onder bureau
Display met magneet

Product eigenschappen

Alle informatie die jij nodig hebt overzichtelijk op een rijtje. En mocht je toch even niet kunnen vinden wat je zoekt? Geen probleem neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!
Garantie
2 jaar
Wat is de levertijd
2 werkdagen


* Bij bestelling van een zit-sta bureau.

Veel gestelde vragen

Het display wordt naar wens links of rechts onder het bureaublad gemonteerd, deze wordt met een magneet aan het bureaublad bevestigd en is hierdoor niet zichtbaar. Met een kleine handeling maak je het display eenvoudig los van het magneet en pas je de hoogte en instellingen aan.
De verborgen display zorgt voor een unieke uitstraling van het bureau.
Verborgen display
€49,-