Wit uitgevoerde powerdot met usb-c
Powerdot met USB en USB-C Ø79 mm wit - incl. 25Watt lader
99,95
Powerdot USB en USB-C Ø79 mm wit met 25Watt lader
Uitgebreide informatie Indien je een bureau in combinatie met een accessoire besteld kan je kiezen om het te laten monteren. In de meeste gevallen zijn er twee opties beschikbaar: 

  1. Montage: Deze montage biedt alles wat nodig is om een accessoire te monteren. Het wordt op een ambachtelijke wijze gemonteerd uiteraard naar wens van de klant.
  2. Montage deluxe: Kies je voor de deluxe uitvoering, dan wordt er nog net iets verder gegaan voor een perfect eindresultaat. Onder de productinformatie staat meer uitleg over de mogelijkheden.
Op voorraad
Pijl voor de meest gekozen samenstelling

Powerdot USB-C

Ben je op zoek naar een handige en compacte manier om je apparaten op te laden tijdens het werken aan je Zit Sta bureau? Dan is de Powerdot met USB en USB-C Ø79 mm wit - incl. 15Watt lader de perfecte oplossing voor jou!

Deze innovatieve oplader is ontworpen door het toonaangevende merk Kondator en biedt een gebruiksvriendelijke en ergonomische manier om je apparaten op te laden terwijl je aan het werk bent. Met zijn unieke ontwerp en hoge vermogen is de Powerdot een essentieel accessoire voor iedereen die graag efficiënt werkt aan zijn of haar zit sta bureau. De oplader heeft een diameter van 79mm en is daarmee compact genoeg om op elk bureau te passen. De Powerdot beschikt over zowel USB- als USB-C-aansluitingen, waardoor je vrijwel elk apparaat kunt opladen, van smartphones tot tablets. Bovendien is de Powerdot met USB en USB-C Ø79 mm wit - incl. 15Watt lader niet alleen handig, maar ook veilig en betrouwbaar. De oplader is gecertificeerd door erkende instanties en voldoet aan alle relevante veiligheidsvoorschriften. Met een vermogen van 15 watt biedt de Powerdot voldoende energie om je apparaten snel op te laden, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over oververhitting of overbelasting. Kortom, als je op zoek bent naar een praktische en ergonomische manier om je apparaten op te laden terwijl je aan het werk bent, is de Powerdot met USB en USB-C Ø79 mm wit - incl. 15Watt lader de perfecte keuze voor jou. Bestel hem vandaag nog op ZitStaBureau24.nl en geniet van het gemak en de veiligheid van deze geweldige oplader van Kondator.

Product eigenschappen

Download accessoirelijst

Op dit moment staan nog niet alle accessoires online, we zijn druk bezig om het assortiment uit te breiden. Heeft u specifieke eisen of wensen dan kunt u deze telefonisch of per mail doorgeven!

Download de lijst met accessoires
Wit uitgevoerde powerdot met usb-c
Powerdot met USB en USB-C Ø79 mm wit - incl. 25Watt lader
€99,-