Reviews ZitStaBureau24.nl

Bij ZitStaBureau24.nl werken we dagelijks aan het verbeteren van onze kwaliteit. Daarom hechten we veel waarde aan reviews. De feedback van onze klanten en gebruikers stelt ons in staat om onze producten steeds verder te verfijnen en te verbeteren. Als Nederlands bedrijf met lokale productie kunnen we snel schakelen, wat de kwaliteit ten goede komt. Onze zit-sta bureaus worden geleverd aan consumenten, interieurinrichters, architecten en bedrijven. Ben je geïnteresseerd in onze producten? Neem gerust een kijkje in onze webwinkel of neem contact met ons op.
20-10-2023
Mooi zit sta bureau van Eiken
Zeer tevreden over de zorg en service aan het product. Snelle levering en geheel op maat. Het bureau is geheel gemonteerd geleverd wat voor ons als zeer prettig is ervaren.
★★★★★ 5 / 5
01-02-2023
Hoge kwaliteit zit sta bureaus
Een directie zit sta bureau besteld, alle wensen doorgenomen. Zelfs tot in de kleinste details. Fijn dat het bedrijf ook in de avond beschikbaar is. We hebben staaltjes opgevraagd voor de juiste kleur. Na selectie van het juiste hout even gebeld en overleg gehad m.b.t. de levering en onze eisen en wensen. Geheel vlekkenloos verlopen, goed op de hoogte gehouden door middel van foto's. Dus conlusie: een super ervaring en heel mooi eindresultaat. We adviseren iedereen ZitStaBureau24.nl
★★★★★ 5 / 5
24-01-2023
Heel veel service en prachtig solide product.
Steeds op de hoogte gehouden van status van bestelling, de fase van bouw van het bureau met veel foto’s. Goede info over de mogelijkheden. Oplossingsgerichte benadering. Toegankelijk wb contact telefonisch of per mail.
★★★★★ 5 / 5
28-12-2022
Maatwerk kast
Maatwerk kast voor onder de tv laten maken. Goede kwaliteit eiken en mooie afwerking.
★★★★★ 5 / 5
21-12-2022
Professionals
Professionals. Bureau is gewoon top. Mooi afgewerkt en geen gedoe meer met kabels…zelfs dat is nu strak weggewerkt.
★★★★★ 5 / 5
05-05-2022
Prachtig zit/sta bureau mogen ontvangen
Geheel op maat gemaakt naar mijn wensen. Netjes afgewerkt en super goed verpakt. Je kunt zien dat in alles erg veel effort is gestopt. Ben tot nu toe erg blij met mijn bureau. 2 kleine puntjes. Tussentijds heb ik 2 keer een mailtje verstuurd met de vraag wanneer het bureau geleverd ging worden. Daar heb ik geen antwoord op ontvangen. Gelukkig een dag later wel via de telefoon. Verder heb ik toch wat moeite gehad om de staanders los te schroeven van het bureau (ik moest het bureau naar de zolderverdieping verplaatsen). De handleiding kan echt nog wel wat gebruikersvriendelijker op dit punt. Verder echt een absolute aanrader.
★★★★★ 5 / 5
25-12-2021
Heel blij met mijn nieuwe zit-stabureau!
Hij is precies op maat gemaakt en helemaal naar mijn wensen samengesteld. Ik koos voor extra punten voor de bedrading, een dubbele verdeelstekker onder het blad en een lade. Hij is gemaakt van eikenhout van goed beheerde bossen (FSC-keurmerk) en ook leuk: je kunt kiezen voor eco-verpakking (gerecyclede opvulmaterialen, eco-vriendelijk tape en folie gemaakt van bio plastic). De levertijd was slechts 4 weken en tijdens het proces werd ik via foto's op de hoogte gehouden van het productieproces. Super!
★★★★★ 5 / 5
21-11-2021
Hartelijk dank voor het prachtige bureau.
Echt een eye-catcher is het geworden. Ook de service die jullie bieden is erg fijn. Snel contact en erg duidelijke informatie. Ik kan jullie aan iedereen aanbevelen.
★★★★★ 5 / 5
19-10-2021
Eettafel eiken
Mooie eettafel mat zwart met 3-pin poten besteld, geborsteld en noesten gevuld. Mooie afwerking en snel geleverd. Super!
★★★★★ 5 / 5
16-10-2021
Fantastisch en zeer mooi bureau.
Fantastisch en zeer mooi bureau. Prachtig eikenhouten blad.
★★★★★ 5 / 5
13-10-2021
Mooi eikenhouten bureau op maat.
Mooi eikenhouten bureau op maat. Volledig elektrisch. Netjes afgewerkt, met kabelgoot en kabeldoorvoer etc. Goede service. Aanrader!
★★★★★ 5 / 5
27-07-2021
Een zeer degelijk en goed werkend meubel, voor een eerlijke prijs.
Een zeer degelijk en goed werkend meubel, voor een eerlijke prijs. Uitstekende service, volledig naar mijn wensen, op maat en met zorg gemaakt. Het maatwerk heeft niet lang op zich laten wachten: binnen de maand besteld en geleverd. Spontaan werd ik tussendoor op de hoogte gehouden met foto's. Het CEO zit/ sta-bureau van 180 cm is groot genoeg om er met meerdere personen aan te werken, de minimale instelbare hoogte is 60 om, de hoogste 120 cm. Bij de hoogste stand waggelt het blad een beetje. Op de hoogtes die ik nodig heb om te zitten en te staan aan het bureau is het meubel mooi stabiel. De stekkerdoos onder het tafelblad en kabeldoorvoeren zijn ontzettend handig: het houdt het bureau en de grond errond netjes. De gebruikte materialen zijn van goede kwaliteit. Ik ben heel tevreden.
★★★★★ 5 / 5
07-07-2021
Blijf met eindresultaat!
Blij met het eindresultaat! Er wordt goed meegedacht met de opties en evt maatwerk. Ik was opzoek naar een kwalitatief goed zit/sta bureau met een bepaalde kleur hout. Na het vinden van dit bureau was ik natuurlijk gelijk verkocht. De levering verliep vervolgens soepel! Zeker een aanrader.
★★★★★ 5 / 5
07-06-2021
Aantrekkelijke ZitSta bureau
Lange tijd gezocht naar een ZitSta bureau wat er aantrekkelijk uit ziet (en die zijn er weinig te vinden). Dit bedrijf heeft alle verwachtingen overtroffen. Het resultaat is werkelijk prachtig! Het is boven verwachting mooi, robuust en straalt echte kwaliteit uit. De eigenaar laat duidelijk zijn passie zien en wil graag meedenken (ik had redelijk wat aanpassingen nodig om het passend te krijgen op mijn werkplek). Een echte aanrader!
★★★★★ 5 / 5