Zwart metalen kabeldoorvoer

Luxe zwarte kabeldoorvoer experience inclusief montage

Vanaf €39,95
Zwart metalen kabeldoorvoer 60mm.
Op voorraad

Spiraalsnoer en stekkerdoos

Elke dag proberen wij onze producten en service te verbeteren. Hierdoor zijn wij op het idee gekomen om het spiraalsnoer en de stekkerdoos te monteren op een zit-sta bureau. Er is namelijk niets minder storend dan een perfect ingericht interieur waarbij kabels los over de grond liggen. Door het toegenomen gebruik van apparaten liggen er steeds meer kabels verspreid door het hele huis of kantoor. Deze kabels zorgen voor een onrustig beeld en draagt niet bij aan een opgeruimd gevoel.

Wij vinden dat dit anders kan, door slimme oplossingen toe te passen kunnen wij het gebruik van kabels drastisch verminderen en ervoor zorgen dat deze kabels op een slimme manier worden weggewerkt zodat je er zo min mogelijk last van hebt. Of je nou een klein beetje chaotisch bent of juist heel erg opgeruimd, het interieur blijft rustgevend.
Kabeldoorvoer exclusief - experience
Kabeldoorvoer zit sta bureau
Kabeldoorvoer inclusief montage
Impressie zit-sta bureau met kabeldoorvoer

Product eigenschappen

Alle informatie die jij nodig hebt overzichtelijk op een rijtje. En mocht je toch even niet kunnen vinden wat je zoekt? Geen probleem neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!
Montage
Inclusief montage*
Kleur
Zwart
Breedte
60mm
Materiaal
Metaal
Positie van kabeldoorvoer
In overleg op elke gewenste positie mogelijk
Garantie
2 jaar
Wat is de levertijd
1 werkdag


* Bij bestelling van een zit-sta bureau.
Kantoor bureau
Eiken houten tafels

Zit-Sta bureaus

Tafels en bureaus van zitstabureau24.nl zijn gemaakt van ecologische materialen. Het gebruik van materialen zoals eikenhout en notenhout zorgt voor een zeer luxe uitstraling van uw werkplek. De werkplekken zijn tot in de puntjes uitgewerkt en handgemaakt zodat u altijd over de hoogste kwaliteit bureau beschikt.
Ontdek alle bureaus

Veel gestelde vragen

Een kabeldoorvoer wordt compleet gemonteerd geleverd i.c.m. het bestelde bureau.
Kantoor bureau
Exclusief, donker eiken, directie

Bureau accessoires

Elk bureau verdient een mooie afwerking. Deze afwerkingen hebben niet alleen betrekking tot het bureau, maar ook met de bruikbaarheid en de eenvoud van je werkplek.
Ontdek alle accessoires
Kabeldoorvoer zwart
Luxe zwarte kabeldoorvoer experience inclusief montage
€39,-