In hoogte verstelbare bureaus vervaardigd in Goirle

Onze meubelen worden in Tilburg (Goirle) vervaardigd. Daarnaast kiezen we samenwerkingen met zo veel mogelijk lokale partijen.
Zwart behandeld design zit-sta bureau

Nederlandse kwaliteit

ZitStaBureau24.nl, gevestigd in Goirle, Noord-Brabant, omarmt met trots het label "Nederlands fabricaat". Ons verhaal begon in een klein schuurtje in Noord-Holland, waar we onze passie voor hoogwaardige, op maat gemaakte meubelen ontdekten. Doorheen de jaren zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende naam in de Nederlandse meubelindustrie, met een sterke nadruk op lokale productie.
Ontdek onze designs
RAW Interiors - zwart behandeld eiken zit-sta bureau

Lokale samenwerking

Bij ZitStaBureau24.nl geloven we in het belang van lokale samenwerking. Onze banden met lokale partijen, ambachtslieden en leveranciers zijn essentieel voor de kwaliteit van onze producten. Door te kiezen voor lokale samenwerking dragen we niet alleen bij aan de groei van ons bedrijf, maar ondersteunen we ook de bredere economie en gemeenschap.
Bekijk accessoires

Kleine schuur

Van Klein Schuurtje naar Werkplaats in Valkenswaard
Onze reis begon in een klein bescheiden schuurtje in Noord-Holland. Gedreven door een gedeelde passie voor vakmanschap en design, hebben we al snel de behoefte gevoeld om uit te breiden. Dit bracht ons naar Valkenswaard, waar we een kleine werkplaats betrokken om te voldoen aan de groeiende vraag naar onze eiken zit-sta bureaus en andere designmeubelen.

Showroom & Atelier

Uitgegroeid naar Groot Atelier met Showroom van 200m2
Met onze toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid zijn we verder gegroeid. Ons kleine atelier in Valkenswaard werd al snel te klein. Daarom verhuisden we naar een ruimer atelier in Goirle, Noord-Brabant, met een royale showroom van 200m2. Hier kunnen klanten onze collectie ervaren en persoonlijk advies ontvangen bij het kiezen van hun ideale meubelstukken.

Maatwerk meubelen

Maatwerk Design Meubelen en Ergonomie
Bij ZitStaBureau24.nl staat maatwerk centraal. We begrijpen dat elke ruimte en persoonlijke voorkeur uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte designmeubelen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook voldoen aan de ergonomische behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om eiken zit-sta bureaus, notenhouten tafels of directie zit-sta bureaus, we streven naar perfectie in elk detail.
Bekijk het atelier
Nederlands eiken zit sta bureau (meubel)
Zit sta bureau blank eiken vervaardigd in Tilburg - Goirle
Blank eiken zit sta bureau, bureaulegger zwart en tablet standaard
In hoogte verstelbaar design zit sta bureau

Diversiteit in Design en Ergonomie

Collectie zit sta bureaus
Onze collectie omvat een breed scala aan meubelen, variërend van ovale zit-sta bureaus tot rechthoekige zit-sta bureaus en vergadertafels. We bieden hoog-laag bureaus met elektrisch verstelbare functies voor ultiem comfort. Eiken en notenhouten tafels voegen een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan elke ruimte. Met een sterke focus op design en ergonomie willen we niet alleen functionele meubelen aanbieden, maar ook bijdragen aan het creëren van inspirerende en gezonde werkplekken.


Groeien met aandacht
Bij ZitStaBureau24.nl blijven we streven naar excellentie in Nederlandse productie, lokale samenwerking en het leveren van op maat gemaakte, ergonomische designmeubelen. Onze reis van een klein schuurtje naar een groot atelier weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit en innovatie. Ontdek onze collectie en ervaar de perfecte synergie tussen design, ergonomie en maatwerk.
Op zoek naar een bureau?