Set met spiraalsnoer en stekkerdoos.

Combi spiraalsnoer stekkerdoos en montage

Vanaf €149,00
Combi spiraalsnoer stekkerdoos en montage
Op voorraad

Spiraalsnoer en stekkerdoos

Elke dag proberen wij onze producten en service te verbeteren. Hierdoor zijn wij op het idee gekomen om het spiraalsnoer en de stekkerdoos te monteren op een zit-sta bureau. Er is namelijk niets minder storend dan een perfect ingericht interieur waarbij kabels los over de grond liggen. Door het toegenomen gebruik van apparaten liggen er steeds meer kabels verspreid door het hele huis of kantoor. Deze kabels zorgen voor een onrustig beeld en draagt niet bij aan een opgeruimd gevoel.

Wij vinden dat dit anders kan, door slimme oplossingen toe te passen kunnen wij het gebruik van kabels drastisch verminderen en ervoor zorgen dat deze kabels op een slimme manier worden weggewerkt zodat je er zo min mogelijk last van hebt. Of je nou een klein beetje chaotisch bent of juist heel erg opgeruimd, het interieur blijft rustgevend.
Zit-sta bureau gestoomd eiken
Kantoor bureau
4cm door en door donker eiken
Kantoor bureau

Product eigenschappen

Alle informatie die jij nodig hebt overzichtelijk op een rijtje. En mocht je toch even niet kunnen vinden wat je zoekt? Geen probleem neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!
Montage
Inclusief montage*
Kleur
Zwart
Kabellengte
3meter
Positie van kabel
Rechts en links mogelijk
Garantie
2 jaar
Maximaal aan te sluiten apparaten
4 + elektrisch bureau
Wat is de levertijd
1 werkdag


* Bij bestelling van een zit-sta bureau.
Kantoor bureau
Eiken houten tafels

Zit-Sta bureaus

Tafels en bureaus van zitstabureau24.nl zijn gemaakt van ecologische materialen. Het gebruik van materialen zoals eikenhout en notenhout zorgt voor een zeer luxe uitstraling van uw werkplek. De werkplekken zijn tot in de puntjes uitgewerkt en handgemaakt zodat u altijd over de hoogste kwaliteit bureau beschikt.
Ontdek alle bureaus

Veel gestelde vragen

Een set wordt compleet gemonteerd geleverd i.c.m. het bestelde bureau. De snoer vanaf de voet naar het stopcontact is 3 meter en kan naar wens worden ingekort. Daarnaast kunt u bepalen aan welke kant de spiraalsnoer dient te komen.
Het spiraalsnoer heeft zijn vorm te danken aan een proces waarbij het snoer gewikkeld en daarna verwarmd wordt. Nadat het snoer hoge temperaturen heeft bereikt wordt deze gekoeld en blijft het snoer zijn vorm behouden.

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van het spiraalsnoer adviseren wij om het bureau na gebruik altijd terug te zetten in de laagste stand/ zit-stand. Dit voorkomt dat het spiraalsnoer terug gaat naar de originele vorm.
Kantoor bureau
Exclusief, donker eiken, directie

Bureau accessoires

Elk bureau verdient een mooie afwerking. Deze afwerkingen hebben niet alleen betrekking tot het bureau, maar ook met de bruikbaarheid en de eenvoud van je werkplek.
Ontdek alle accessoires
Combi spiraalsnoer en stekkerdoos
Combi spiraalsnoer stekkerdoos en montage
€149,-