Luxe zwarte bureaulegger

Castelijn & Beerens bureaulegger zwart XL

Vanaf €149,00
Het luxe Italiaanse runderleer van deze bureaulegger, zorgt voor een optimaal schrijfoppervlak en een stijlvolle ondergrond voor uw laptop. Gemaakt in het atelier van Castelijn & Beerens in Waalwijk en verkrijgbaar in zwart, mocca en cognac.
Op voorraad

Bureaulegger Castelijn & Beerens - Zwart

ZitStaBureau24.nl selecteert werkt voor alle accessoires samen met exclusieve bedrijven welke de hoogste kwaliteit leveren. Daarom hebben wij gekozen om samen te werken met Castelijn & Beerens. Zij leveren hoge kwaliteit lederen producten en wordt in Waalwijk met de hand gemaakt.
Zwarte leren onderlegger van Castelijn & Beerens
Onderlegger leer Castelijn & Beerens
Zwarte onderlegger van Castelijn & Beerens
Onderlegger zwart Castelijn en Beerens

Product eigenschappen

Bureaus van ZitStaBureau24.nl zijn oersterke bureaus welke voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Wij zorgen er dan ook voor dat alle bureaus worden getest en dat alle materialen die gebruikt worden van hoge kwaliteit zijn. Is dit niet het geval dan zullen wij het ook niet verkopen, zo simpel is dat.
Merk
Castelijn & Beerens
Materiaal
Runderleer
Kleur
Zwart
Behandeling
Carbon wax spray

Afmetingen

Lengte
78 cm
Breedte
43 cm
Gewicht
700 gram
Diverse kleuren van bureauleggers verkrijgbaar
Castelijn & Beerens

Bureaulegger in diverse kleuren

Elk unieke bureau van ZitStaBureau24.nl verdient een unieke uitstraling. Met een bureaulegger van Castelijn en Beerens schrijf je prettig en geeft je bureau een luxe uitstraling.
Ontdek alle accessoires

Veel gestelde vragen

Ja, maar zorg er wel voor dat er een stapeltje papier onder ligt. Het leer is zacht en indien je rechtstreeks op de onderlegger schrijft kan de tekst in de onderlegger zichtbaar worden. Door wrijven en warm maken van de onderlegger kan je kleine oneffenheden verwijderen.
Ja, de onderlegger is behandeld met carbon wax spray. Om het leer ook in de toekomst te beschermen raden we aan om deze spray te gebruiken om de onderlegger optimaal te beschermen.
De onderlegger is behandeld met een carbon wax spray en daardoor beschermd tegen kringen van een heet theekopje, maar we adviseren om de onderlegger regelmatig opnieuw te behandelen voor een optimale bescherming.
Luxe zwarte bureaulegger
Zwarte leren onderlegger van Castelijn & Beerens Onderlegger leer Castelijn & Beerens Zwarte onderlegger van Castelijn & Beerens Onderlegger zwart Castelijn en Beerens
Luxe leren bureaulegger van Castelijn & Beerens
Castelijn & Beerens bureaulegger zwart XL
€149,-