Bureaustoel Viasit leer
Viasit Toro directiestoel
1579,00
Viasit
Op voorraad
Pijl voor de meest gekozen samenstelling

Directie bureaustoel Viasit Toro

Toro is een ergonomische bureaustoel gemaakt van hoogwaardige materialen. De bureaustoel voldoet aan alle eisen en wensen van een ergonomisch ontwerp en heeft ook nog eens een heel mooi uiterlijk. Met de neksteun en de pocketveren zitting voldoet de directie bureaustoel aan alle eisen.
Leren bureaustoel directie Viasit Toro
Leren bureaustoel op maat gemaakt
24-uurs stoel luxe uitgevoerd voor directie
Bureaustoel en eiken zit sta bureau combinatie

Product eigenschappen

Materiaal
Leer

Download accessoirelijst

Op dit moment staan nog niet alle accessoires online, we zijn druk bezig om het assortiment uit te breiden. Heeft u specifieke eisen of wensen dan kunt u deze telefonisch of per mail doorgeven!

Download de lijst met accessoires
Zwarte achterkant van bureaustoel Viasit Toro
Verschillende kleuren en materialen

Op maat gemaakt

De bureaustoelen worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Hierdoor heb je de mogelijkheid om zelf de kleur het materiaal en de stof- of leersoort te bepalen. Maak een unieke stoel die helemaal aansluit bij je eisen en wensen.

Veel gestelde vragen

Alle bureaustoelen worden op maat gemaakt. Hierdoor kan je zelf het leer- of de stofsoort en de kleur bepalen. Het is daarom voor ons niet mogelijk om het product wat je zelf hebt samengesteld terug te nemen. Gelukkig hebben we wel een showroom waar de bureaustoel van Viasit uitgeprobeerd kan worden. Hij staat opgesteld zoals de foto. 
#Showroom#Bureaustoelen#Retourneren
Bureaustoel Viasit leer
Viasit Toro directiestoel
€1579,-