Metalen kabelgoot in zwart uitgevoerd 50cm
Metalen kabelgoot 50cm - zwart
34,95
Kabelgoot 50cm, zwart, metaal
Uitgebreide informatie Indien je een bureau in combinatie met een accessoire besteld kan je kiezen om het te laten monteren. In de meeste gevallen zijn er twee opties beschikbaar: 

  1. Montage: Deze montage biedt alles wat nodig is om een accessoire te monteren. Het wordt op een ambachtelijke wijze gemonteerd uiteraard naar wens van de klant.
  2. Montage deluxe: Kies je voor de deluxe uitvoering, dan wordt er nog net iets verder gegaan voor een perfect eindresultaat. Onder de productinformatie staat meer uitleg over de mogelijkheden.
Op voorraad
Pijl voor de meest gekozen samenstelling

Metalen kabelgoot 50cm - zwart

De zwarte uitgevoerde kabelgoot van 50cm wordt vaak gecombineerd met 1, 2 of 3 kabeldoorvoeren. Waarbij er twee kleinere 50cm kabelgoten tussen de kabeldoorvoeren worden geplaatst. Dit zorgt ervoor dat je eenvoudig met de kabels uit de voeten kan, maar toch alle kabels netjes kan opbergen.
Metalen kabelgoot in zwart uitgevoerd 50cm
Kabelgoot 50cm zwart, eiken bureaublad, zwart onderstel.
Kabelgoot zwart 50cm, blank eiken bureau, zwart onderstel

Download accessoirelijst

Op dit moment staan nog niet alle accessoires online, we zijn druk bezig om het assortiment uit te breiden. Heeft u specifieke eisen of wensen dan kunt u deze telefonisch of per mail doorgeven!

Download de lijst met accessoires

Ja zeker! We geven je tijdens de bestelling de mogelijkheid om te kiezen op welke positie je de kabelgoot wil plaatsen en of je de opening naar je toe of juist van je af geplaatst wil hebben. 

Tip: wanneer een bureau in het midden van de ruimte wordt geplaatst is het vaak verstandig om de kabelgoot met de opening naar je toe te plaatsen. Zo zien bezoekers de kabels niet onder je bureau zitten.
#Montage#Opening#Positie
De kabelgoot wordt geleverd met schroeven.
#Accessoires#Levering#Schroeven
Ja, de kabelgoot wordt gemonteerd wanneer je een zit sta bureau besteld van ZitStaBureau24.nl.
#Montage#Gratis#Bureau
Metalen kabelgoot in zwart uitgevoerd 50cm
Metalen kabelgoot 50cm - zwart
€34,-