Metalen kabelgoot in zwart uitgevoerd 50cm
Metalen kabelgoot 50cm - wit
Vanaf €34,95
Kabelgoot 50cm, wit, metaal
Uitgebreide informatie Indien je een bureau in combinatie met een accessoire besteld kan je kiezen om het te laten monteren. In de meeste gevallen zijn er twee opties beschikbaar: 

  1. Montage: Deze montage biedt alles wat nodig is om een accessoire te monteren. Het wordt op een ambachtelijke wijze gemonteerd uiteraard naar wens van de klant.
  2. Montage deluxe: Kies je voor de deluxe uitvoering, dan wordt er nog net iets verder gegaan voor een perfect eindresultaat. Onder de productinformatie staat meer uitleg over de mogelijkheden.
Op voorraad
Pijl voor de meest gekozen samenstelling

Metalen kabelgoot 50cm - wit

De in wit uitgevoerde kabelgoot van 50cm wordt vaak gecombineerd met 1, 2 of 3 kabeldoorvoeren. Waarbij er twee kleinere 50cm kabelgoten tussen de kabeldoorvoeren worden geplaatst. Dit zorgt ervoor dat je eenvoudig met de kabels uit de voeten kan, maar toch alle kabels netjes kan opbergen.  
Metalen kabelgoot in wit uitgevoerd 50cm
Kabelgoot 50cm wit, eiken bureaublad, wit onderstel.
Kabelgoot wit 50cm, blank eiken bureau, wit onderstel
Kabelgoot wit 50cm, zwart onderstel, eiken bureaublad

Download accessoirelijst

Op dit moment staan nog niet alle accessoires online, we zijn druk bezig om het assortiment uit te breiden. Heeft u specifieke eisen of wensen dan kunt u deze telefonisch of per mail doorgeven!

Download de lijst met accessoires
Metalen kabelgoot in zwart uitgevoerd 50cm
Metalen kabelgoot 50cm - wit
€34,-