Metalen kabelgoot in zwart uitgevoerd 147cm
Metalen kabelgoot 147cm - wit
49,95
Kabelgoot 147cm, wit, metaal
Uitgebreide informatie Indien je een bureau in combinatie met een accessoire besteld kan je kiezen om het te laten monteren. In de meeste gevallen zijn er twee opties beschikbaar: 

  1. Montage: Deze montage biedt alles wat nodig is om een accessoire te monteren. Het wordt op een ambachtelijke wijze gemonteerd uiteraard naar wens van de klant.
  2. Montage deluxe: Kies je voor de deluxe uitvoering, dan wordt er nog net iets verder gegaan voor een perfect eindresultaat. Onder de productinformatie staat meer uitleg over de mogelijkheden.
Op voorraad
Pijl voor de meest gekozen samenstelling

Metalen kabelgoot 147cm - wit

De in wit uitgevoerde kabelgoot van 147cm wordt veelal gekozen in combinatie met een bureau van minimaal 160cm. De lange lengte zorgt ervoor dat alle kabels mooi weggewerkt worden onder het bureau.   
Metalen kabelgoot in wit uitgevoerd 147cm
Kabelgoot 147cm wit, eiken bureaublad, wit onderstel.
Kabelgoot wit 147cm, blank eiken bureau, wit onderstel
Kabelgoot wit 147cm, zwart onderstel, eiken bureaublad

Download accessoirelijst

Op dit moment staan nog niet alle accessoires online, we zijn druk bezig om het assortiment uit te breiden. Heeft u specifieke eisen of wensen dan kunt u deze telefonisch of per mail doorgeven!

Download de lijst met accessoires

Veel gestelde vragen

Ja zeker! We geven je tijdens de bestelling de mogelijkheid om te kiezen op welke positie je de kabelgoot wil plaatsen en of je de opening naar je toe of juist van je af geplaatst wil hebben.

Tip: wanneer een bureau in het midden van de ruimte wordt geplaatst is het vaak verstandig om de kabelgoot met de opening naar je toe te plaatsen. Zo zien bezoekers de kabels niet onder je bureau zitten.
#Montage#Opening#Positie
De kabelgoot wordt geleverd met schroeven.  
#Accessoires#Levering#Schroeven
Ja, de kabelgoot wordt gemonteerd wanneer je een zit sta bureau besteld van ZitStaBureau24.nl.  
#Montage#Gratis#Bureau
Metalen kabelgoot in zwart uitgevoerd 147cm
Metalen kabelgoot 147cm - wit
€49,-