Kabeldoorvoer zwart 80mm
Design kabeldoorvoer mat zwart 80mm
Vanaf €19,95
Metaal, mat zwart, 80mm 
Uitgebreide informatie Indien je een bureau in combinatie met een accessoire besteld kan je kiezen om het te laten monteren. In de meeste gevallen zijn er twee opties beschikbaar: 

  1. Montage: Deze montage biedt alles wat nodig is om een accessoire te monteren. Het wordt op een ambachtelijke wijze gemonteerd uiteraard naar wens van de klant.
  2. Montage deluxe: Kies je voor de deluxe uitvoering, dan wordt er nog net iets verder gegaan voor een perfect eindresultaat. Onder de productinformatie staat meer uitleg over de mogelijkheden.
Op voorraad
Pijl voor de meest gekozen samenstelling

Design mat zwarte kabeldoorvoer 80mm

Hoogwaardige kabeldoorvoer van zware kwaliteit. De kabeldoorvoer beschikt over een zwarte borstel en zorgt voor een mooie look en feel aan het bureau én biedt de mogelijkheid om alle kabels netjes weg te werken.

Product eigenschappen

Alle informatie die jij nodig hebt overzichtelijk op een rijtje. En mocht je toch even niet kunnen vinden wat je zoekt? Geen probleem neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!
Merk
Erperium
Model
Xperience Z 80mm
Kleur
Zwart
Materiaal
Metaal
Positie
In overleg op elke gewenste positie mogelijk
* Bij bestelling van een zit-sta bureau.

Download accessoirelijst

Op dit moment staan nog niet alle accessoires online, we zijn druk bezig om het assortiment uit te breiden. Heeft u specifieke eisen of wensen dan kunt u deze telefonisch of per mail doorgeven!

Download de lijst met accessoires
Kabeldoorvoer zwart 80mm
Design kabeldoorvoer mat zwart 80mm
€19,-