Kabeldoorvoer chroom gepolijst 80mm
Design kabeldoorvoer gepolijst chroom 80mm
19,95
Metaal, chroom gepolijst 80mm
Uitgebreide informatie Indien je een bureau in combinatie met een accessoire besteld kan je kiezen om het te laten monteren. In de meeste gevallen zijn er twee opties beschikbaar: 

  1. Montage: Deze montage biedt alles wat nodig is om een accessoire te monteren. Het wordt op een ambachtelijke wijze gemonteerd uiteraard naar wens van de klant.
  2. Montage deluxe: Kies je voor de deluxe uitvoering, dan wordt er nog net iets verder gegaan voor een perfect eindresultaat. Onder de productinformatie staat meer uitleg over de mogelijkheden.
Op voorraad
Pijl voor de meest gekozen samenstelling

Design chroom gepolijste kabeldoorvoer 80mm

Hoogwaardige kabeldoorvoer van zware kwaliteit. De kabeldoorvoer beschikt over een zwarte borstel en zorgt voor een mooie look en feel aan het bureau én biedt de mogelijkheid om alle kabels netjes weg te werken.

Product eigenschappen

Kleur
Chroom
Materiaal
Metaal
Positie
In overleg op elke gewenste positie mogelijk

Download accessoirelijst

Op dit moment staan nog niet alle accessoires online, we zijn druk bezig om het assortiment uit te breiden. Heeft u specifieke eisen of wensen dan kunt u deze telefonisch of per mail doorgeven!

Download de lijst met accessoires

Veel gestelde vragen

Er zijn op dit moment drie mogelijkheden om de kabeldoorvoer te bestellen.

  1. Kabeldoorvoer zonder montage; 
  2.  Kabeldoorvoer met montage; 
  3.  Kabeldoorvoer met montage deluxe*;

* De deluxe variant is dé mooiste manier om een kabeldoorvoer in het bureaublad te monteren. Deze wordt gefreesd waardoor de kabeldoorvoer in het blad komt te liggen en extra mooi is weggewerkt. 
#Montage#Opties#Deluxe
Kabeldoorvoer chroom gepolijst 80mm
Design kabeldoorvoer gepolijst chroom 80mm
€19,-