Set met spiraalsnoer en stekkerdoos.
Combi spiraalsnoer stekkerdoos en montage
149,00
Combi spiraalsnoer stekkerdoos en montage
Op voorraad
Pijl voor de meest gekozen samenstelling

Spiraalsnoer en stekkerdoos

Elke dag proberen wij onze producten en service te verbeteren. Hierdoor zijn wij op het idee gekomen om het spiraalsnoer en de stekkerdoos te monteren op een zit-sta bureau. Er is namelijk niets minder storend dan een perfect ingericht interieur waarbij kabels los over de grond liggen. Door het toegenomen gebruik van apparaten liggen er steeds meer kabels verspreid door het hele huis of kantoor. Deze kabels zorgen voor een onrustig beeld en draagt niet bij aan een opgeruimd gevoel.

Wij vinden dat dit anders kan, door slimme oplossingen toe te passen kunnen wij het gebruik van kabels drastisch verminderen en ervoor zorgen dat deze kabels op een slimme manier worden weggewerkt zodat je er zo min mogelijk last van hebt. Of je nou een klein beetje chaotisch bent of juist heel erg opgeruimd, het interieur blijft rustgevend.
Zwarte spiraalsnoer en stekkerdoos van Bachmann
Zwarte spiraalsnoer- zodat alle kabels zijn weggewerkt
Wit in hoogte verstelbaar bureau eiken met spiraalsnoer en stekkerdoos
Foto van spiraalsnoer van erperium

Product eigenschappen

Kleur
Zwart
Positie
Naar wens
Montage
Inclusief montage

Download accessoirelijst

Op dit moment staan nog niet alle accessoires online, we zijn druk bezig om het assortiment uit te breiden. Heeft u specifieke eisen of wensen dan kunt u deze telefonisch of per mail doorgeven!

Download de lijst met accessoires

Veel gestelde vragen

Een set wordt compleet gemonteerd geleverd i.c.m. het bestelde bureau. De snoer vanaf de voet naar het stopcontact is 3 meter en kan naar wens worden ingekort. Daarnaast kunt u bepalen aan welke kant de spiraalsnoer dient te komen.
#Accessoires
Het spiraalsnoer heeft zijn vorm te danken aan een proces waarbij het snoer gewikkeld en daarna verwarmd wordt. Nadat het snoer hoge temperaturen heeft bereikt wordt deze gekoeld en blijft het snoer zijn vorm behouden. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van het spiraalsnoer adviseren wij om het bureau na gebruik altijd terug te zetten in de laagste stand/ zit-stand. Dit voorkomt dat het spiraalsnoer terug gaat naar de originele vorm.
#Opletten#Advies
Set met spiraalsnoer en stekkerdoos.
Combi spiraalsnoer stekkerdoos en montage
€149,-