Luxe zwarte bureaulegger
Castelijn & Beerens bureaulegger zwart XL
149,00
Castelijn en Beerens - Zwart runderleer
Op voorraad
Pijl voor de meest gekozen samenstelling

Bureaulegger Castelijn & Beerens - Zwart

ZitStaBureau24.nl selecteert werkt voor alle accessoires samen met exclusieve bedrijven welke de hoogste kwaliteit leveren. Daarom hebben wij gekozen om samen te werken met Castelijn & Beerens. Zij leveren hoge kwaliteit lederen producten en wordt in Waalwijk met de hand gemaakt. 

Product eigenschappen

Bureaus van ZitStaBureau24.nl zijn oersterke bureaus welke voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Wij zorgen er dan ook voor dat alle bureaus worden getest en dat alle materialen die gebruikt worden van hoge kwaliteit zijn. Is dit niet het geval dan zullen wij het ook niet verkopen, zo simpel is dat. 
Materiaal
Runderleer
Kleur
Zwart
Behandeling
Carbon wax spray

Download accessoirelijst

Op dit moment staan nog niet alle accessoires online, we zijn druk bezig om het assortiment uit te breiden. Heeft u specifieke eisen of wensen dan kunt u deze telefonisch of per mail doorgeven!

Download de lijst met accessoires

Ja, maar zorg er wel voor dat er een stapeltje papier onder ligt. Het leer is zacht en indien je rechtstreeks op de onderlegger schrijft kan de tekst in de onderlegger zichtbaar worden. Door wrijven en warm maken van de onderlegger kan je kleine oneffenheden verwijderen. 
#Schrijven
Ja, de onderlegger is behandeld met carbon wax spray. Om het leer ook in de toekomst te beschermen raden we aan om deze spray te gebruiken om de onderlegger optimaal te beschermen. 
De onderlegger is behandeld met een carbon wax spray en daardoor beschermd tegen kringen van een heet theekopje, maar we adviseren om de onderlegger regelmatig opnieuw te behandelen voor een optimale bescherming. 
Luxe zwarte bureaulegger
Castelijn & Beerens bureaulegger zwart XL
€149,-