Luxe zwarte bureaulegger
Castelijn & Beerens bureaulegger zwart XL
Vanaf €149,00
Het luxe Italiaanse runderleer van deze bureaulegger, zorgt voor een optimaal schrijfoppervlak en een stijlvolle ondergrond voor uw laptop. Gemaakt in het atelier van Castelijn & Beerens in Waalwijk en verkrijgbaar in zwart, mocca en cognac.
Op voorraad
Pijl voor de meest gekozen samenstelling

Bureaulegger Castelijn & Beerens - Zwart

ZitStaBureau24.nl selecteert werkt voor alle accessoires samen met exclusieve bedrijven welke de hoogste kwaliteit leveren. Daarom hebben wij gekozen om samen te werken met Castelijn & Beerens. Zij leveren hoge kwaliteit lederen producten en wordt in Waalwijk met de hand gemaakt. 

Product eigenschappen

Bureaus van ZitStaBureau24.nl zijn oersterke bureaus welke voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Wij zorgen er dan ook voor dat alle bureaus worden getest en dat alle materialen die gebruikt worden van hoge kwaliteit zijn. Is dit niet het geval dan zullen wij het ook niet verkopen, zo simpel is dat. 
Merk
Castelijn & Beerens
Materiaal
Runderleer
Kleur
Zwart
Behandeling
Carbon wax spray

Download accessoirelijst

Op dit moment staan nog niet alle accessoires online, we zijn druk bezig om het assortiment uit te breiden. Heeft u specifieke eisen of wensen dan kunt u deze telefonisch of per mail doorgeven!

Download de lijst met accessoires
Luxe zwarte bureaulegger
Castelijn & Beerens bureaulegger zwart XL
€149,-