Luxe zwarte bureaulegger
Castelijn & Beerens bureaulegger mocca
95,00
Leren bureaulegger uitgevoerd in de kleur mocca van Castelijn en Beerens.
Op voorraad
Pijl voor de meest gekozen samenstelling

Bureaulegger Castelijn & Beerens - Mocca

Het luxe Italiaanse runderleer van deze bureaulegger, zorgt voor een optimaal schrijfoppervlak en een stijlvolle ondergrond voor uw laptop. Gemaakt in het atelier van Castelijn & Beerens in Waalwijk en verkrijgbaar in mocca, zwart en cognac.

Product eigenschappen

Materiaal
Runderleer
Kleur
Mocca
Behandeling
Carbon wax spray

Download accessoirelijst

Op dit moment staan nog niet alle accessoires online, we zijn druk bezig om het assortiment uit te breiden. Heeft u specifieke eisen of wensen dan kunt u deze telefonisch of per mail doorgeven!

Download de lijst met accessoires
Diverse kleuren van bureauleggers verkrijgbaar
Castelijn & Beerens

Bureaulegger in diverse kleuren

Elk unieke bureau van ZitStaBureau24.nl verdient een unieke uitstraling. Met een bureaulegger van Castelijn en Beerens schrijf je prettig en geeft je bureau een luxe uitstraling. 
ontdek alle accessoires

Veel gestelde vragen

Ja, maar zorg er wel voor dat er een stapeltje papier onder ligt. Het leer is zacht en indien je rechtstreeks op de onderlegger schrijft kan de tekst in de onderlegger zichtbaar worden. Door wrijven en warm maken van de onderlegger kan je kleine oneffenheden verwijderen.
Ja, de onderlegger is behandeld met carbon wax spray. Om het leer ook in de toekomst te beschermen raden we aan om deze spray te gebruiken om de onderlegger optimaal te beschermen.
De onderlegger is behandeld met een carbon wax spray en daardoor beschermd tegen kringen van een heet theekopje, maar we adviseren om de onderlegger regelmatig opnieuw te behandelen voor een optimale bescherming. 
Castelijn en Beerens accessoires
Design

Bureaulegger Castelijn & Beerens - Mocca

Leren bureaulegger van Castelijn & Beerens. in Waalwijk gemaakt.
ontdek alle bureaus
Luxe zwarte bureaulegger
Castelijn & Beerens bureaulegger mocca
€95,-